Αυτά είναι τα τρία πιο γραφικά ταξίδια στις μεγάλες λίμνες που μπορείτε να κάνετε

Αναζητάτε μια περιπέτεια εκτός πορείας, ένα ήρεμο διάλειμμα ή μια αγάπη για την ύπαιθρο; Προγραμματίστε ένα ταξίδι στις γραφικές Μεγάλες Λίμνες.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Οι Μεγάλες Λίμνες είναι το μεγαλύτερο σύστημα γλυκού νερού στον κόσμο και έχουν σημαντική πολιτιστική σημασία στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η γραφική ακτογραμμή των Μεγάλων Λιμνών προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων για τους τουρίστες, όπως γραφικούς δρόμους, δύσκολες πεζοπορίες και χιονισμένα τοπία.
Τα τρία κορυφαία πιο γραφικά ταξίδια στις Μεγάλες Λίμνες περιλαμβάνουν επίσκεψη στο Sleeping Bear Dunes στο Μίσιγκαν, κάμπινγκ κοντά στους αμμόλοφους και εξερεύνηση της ομορφιάς της λίμνης Erie και της λίμνης Superior.

Οι Μεγάλες Λίμνες δημιουργήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια όταν οι παγετώνες έλιωσαν και γέμισαν τη λεκάνη. Ο κόσμος ελάχιστα συνειδητοποίησε εκείνη την εποχή, αλλά οι Μεγάλες Λίμνες θα αντιπροσώπευαν τόσα πολλά. Οι Μεγάλες Λίμνες αξίζουν αναμφισβήτητα το ονοματεπώνυμό τους «Μεγάλο», που χρησιμεύει τόσο ως το μεγαλύτερο σύστημα γλυκού νερού στον κόσμο όσο και ως σημαντικό πολιτιστικό μνημείο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το υπέροχο με αυτό είναι ότι υπάρχουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουν ή ζουν οι τουρίστες κατά μήκος των 10.500 μιλίων (16898 χλμ.) της γραφικής ακτογραμμής των Μεγάλων Λιμνών. Η περιοχή έχει πολλά να προσφέρει σε όλους, είτε οι τουρίστες θέλουν μια συναρπαστική μέρα είτε απλά θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο. Υπάρχει κάτι που μπορούν να ανακαλύψουν οι λάτρεις της περιπέτειας, οι καλοφαγάδες και άλλοι στις πιο όμορφες πόλεις στις Μεγάλες Λίμνες. Μπορεί να βιώσουν το μεγαλείο των απλών απολαύσεων της φύσης σε γραφικούς δρόμους, δύσκολες πεζοπορίες και τοπία γεμάτα χιόνι.

Οικογένειες ή ομάδες φίλων στις διακοπές μπορεί να ανυπομονούν να δημιουργήσουν μόνιμες αναμνήσεις. Η περιοχή των Μεγάλων Λιμνών είναι το ιδανικό μέρος διακοπών για οποιονδήποτε αναζητά μια περιπέτεια εκτός διαδρομής, ένα ήρεμο διάλειμμα ή μια αγάπη για την ύπαιθρο. Εδώ είναι τα τρία πιο γραφικά ταξίδια στις Μεγάλες Λίμνες που μπορούν να κάνουν οι τουρίστες.

Επισκεφθείτε το The Sleeping Bear Dunes

Οι πολλές γραφικές τοποθεσίες κατά μήκος του βόρειου τμήματος του M-22 του Sleeping Bear Dunes National Lakeshore ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη φήμη που του αξίζει.

Αυτός ο όμορφος παραλιακός δρόμος είναι υπέροχος για εξερεύνηση ξεκινώντας από την Αρκαδία. Το νερό εκεί είναι η ιδανική τοποθεσία για μια δροσερή βουτιά κατά μήκος της αμμώδους ακτής μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Θέλατε ποτέ να δείτε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη γραφική λίμνη Μίσιγκαν; Ή πηγαίνετε να κολυμπήσετε σε κρυστάλλινο νερό χωρίς αλάτι; Το Sleeping Bear Dunes στο Μίσιγκαν είναι το μόνο μέρος για να πάτε.

Επιπλέον, μερικές από τις μεγαλύτερες διαδρομές πεζοπορίας στα Μεσοδυτικά μπορούν να βρεθούν στους Sleeping Bear Dunes, οι οποίοι βρίσκονται στην όχθη της λίμνης Μίσιγκαν. Οι αμμόλοφοι Sleeping Bear είναι από τα κορυφαία σημεία ταξιδιού στις Μεγάλες Λίμνες λόγω των ποδηλατικών διαδρομών και των παραλιών τους.

Οι οικογένειες θα λατρέψουν το Sleeping Bear Dunes National Lakeshore! Υπάρχουν πολλές σύντομες διαδρομές και πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στους αμμόλοφους Sleeping Bear, καθώς και παραλίες όπως το North Bar Lake Beach διευκολύνουν την πρόσβαση τόσο στη λίμνη Μίσιγκαν όσο και σε μια μικρότερη, ζεστή λίμνη.

Συμβουλή: Συνιστάται στους τουρίστες να φέρουν μεσημεριανό γεύμα αν πάνε στους αμμόλοφους της Κοιμωμένης Αρκούδας! Παρά την πληθώρα των μονοπατιών, η γειτονιά έχει εξαιρετικά λίγα εστιατόρια. Τα λίγα εστιατόρια θα είναι απασχολημένα, με μεγάλες αναμονές.

Κατασκήνωση δίπλα στους αμμόλοφους της αρκούδας ύπνου

Το Platte River Campground και το DH Day Campground είναι μόνο δύο από τα κάμπινγκ που μπορείτε να βρείτε μέσα στο Sleeping Bear Dunes National Lakeshore. Οι επισκέπτες των Great Lakes μπορούν να κάνουν κράτηση για κάμπινγκ εκ των προτέρων στο Recreation.gov. Μία από τις κορυφαίες παραλίες των Μεγάλων Λιμνών: Esch Road Beach

Σχεδιάστε ένα γραφικό ταξίδι στη λίμνη Erie, Great Lakes

Παρά το γεγονός ότι είναι η μικρότερη, η λίμνη Erie είναι τρομερή. Στο ταξίδι τους σε μία από τις κορυφαίες τρεις πιο γραφικές περιοχές των Μεγάλων Λιμνών, οι τουρίστες θα ανακαλύψουν ιστορικές πόλεις-θέρετρα και φάρους, καθώς και βικτοριανές κατοικίες ανάμεσα σε πολλές εκπληκτικές παραλίες κατά μήκος της ακτής της λίμνης μήκους 100 μιλίων (160,9 χλμ.).

Οι λάτρεις της περιπέτειας μπορούν να απολαύσουν την ποικιλία των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που είναι διαθέσιμες, όπως κανό, κάμπινγκ και ιππασία, καθώς και ποδηλασία, ψάρεμα και γκολφ, ενώ οι λάτρεις του εξωτερικού χώρου μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά των πολυάριθμων νησιών και πάρκων της περιοχής, όπως Presque Isla State Park, Magee Marsh Wildlife Area, Ottawa National Wildlife Refuge και Maumee Bay State Park.

Υπάρχουν πολλά ζυθοποιεία καθώς και ευκαιρίες δειγματοληψίας κρασιού όπου οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική φύση που τους περιβάλλει και ακόμη και να δουν μερικά ερείπια. Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την άφθονη άγρια ​​ζωή παρακολουθώντας πουλιά ή να απολαύσουν το τοπίο οδηγώντας κατά μήκος του γραφικού Great Lakes Seaway Trail, εάν χρειάζονται λίγη χαλάρωση.

Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τις απέραντες αυλακώσεις των βράχων που έχουν σχηματιστεί στο παρελθόν από παγετώνες στο νησί Kelleys και να κάνεις καταδύσεις για ναυάγιο.

Άλλα αξιοθέατα: Ναυτικό Μουσείο Erie, Θέατρο Warner, κ.λπ.

Απολαύστε τη θέα σε ένα ταξίδι στη λίμνη Superior

Η λίμνη Superior, ένα από τα τρία κορυφαία γραφικά μέρη της Μεγάλης Λίμνης, περιλαμβάνει βραχώδεις γκρεμούς, εκτεταμένα μονοπάτια πεζοπορίας και μακρινές διαδρομές θαλάσσιου καγιάκ σε αντίθεση με τους απαλούς αμμόλοφους της λίμνης Μίσιγκαν.

Η λίστα κάδου κάθε τουρίστα στην περιοχή Lake Superior θα πρέπει να περιλαμβάνει μια επίσκεψη στους Pictured Rocks. Υπάρχουν ευκολότερες πεζοπορίες για οικογένειες και πιο δύσκολες σε αυτήν την εθνική όχθη της λίμνης. Τεράστια βράχια ψαμμίτη με καταρράκτες στη λίμνη μπορεί να δει κανείς κοντά στην όχθη της λίμνης.

Οι τουρίστες μπορούν να κάνουν μια πεζοπορία στο δάσος για να δουν περισσότερους μαγευτικούς καταρράκτες και εντυπωσιακά αγριολούλουδα ή να κολυμπήσουν στη λίμνη Superior. Μπορούν επίσης να κάνουν θαλάσσιο καγιάκ, πεζοπορία, περιήγηση με βάρκα στα βράχια και πολλά άλλα στο Pictured Rocks.

Οι οικογένειες και οι ένθερμοι πεζοπόροι θα βρουν το Pictured Rocks National Lakeshore ως την ιδανική τοποθεσία για καλοκαιρινές διακοπές στις Μεγάλες Λίμνες.

Προειδοποίηση: Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θαλάσσιο καγιάκ στη λίμνη Superior μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο λόγω της ομίχλης, των ισχυρών κυμάτων και των κρύων θερμοκρασιών του νερού.

Ένα άλλο γραφικό μέρος στη λίμνη Superior είναι η Εθνική όχθη της Λίμνης των Νήσων Αποστλ, ένα από τα πιο υποτιμημένα μέρη άγριας φύσης της Midwest. Υπάρχουν 21 αδέσμευτα νησιά στη Λίμνη Superior που αποτελούν μέρος της Εθνικής όχθης των Αποστόλων Νήσων.

Ταξιδεύοντας μέσω των Νήσων Αποστόλων θα μεταφέρουν τους τουρίστες βαθιά στη λίμνη Superior, μακριά από την ηπειρωτική χώρα σε έναν μαγικό κόσμο. Οι τουρίστες θα ανακαλύψουν παραλίες, θαλάσσιες σπηλιές, νερά που είναι εκπληκτικά αγνά και πανίδα. Το Stockton Island είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά των Αποστόλων.

Τοποθεσία: βρίσκεται όχι μακριά από το Bayfield

Αυτά είναι τα πιο γραφικά ταξίδια στις Μεγάλες Λίμνες, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα να δείτε στην περιοχή, ειδικά αν οι ταξιδιώτες αποφασίσουν να παρατείνουν το ταξίδι τους.

Check Also

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά