Βοστώνη προς ακαδία: 10 πράγματα που πρέπει να δείτε στο απόλυτο ημερήσιο ταξίδι απόδρασης στην πόλη

Ανακαλύψτε τα θαύματα της Βοστώνης έως την Ακάδια στην απόλυτη απόδραση στην πόλη. Μην ξεχάσετε να απολαύσετε αυτά τα μαγευτικά αξιοθέατα στην πορεία.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Το οδικό ταξίδι της Βοστώνης στο Εθνικό Πάρκο Acadia προσφέρει μαγευτικό παραθαλάσσιο τοπίο και πανέμορφες λιμενικές πόλεις για να εξερευνήσετε στη διαδρομή. Απολαύστε νόστιμα ρολά αστακού στο Πόρτσμουθ και τραβήξτε φωτογραφίες στη γιγάντια Big Easy Chair in Kittery.
Η συνοικία Old Port του Πόρτλαντ, στο Μέιν, είναι κάτι που πρέπει να επισκεφτείτε με τα λιθόστρωτα δρομάκια και τους ιστορικούς φάρους. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα απολαυστικά θαλασσινά και να απαθανατίσετε αναμνήσεις στο Portland Headlight.
Το Σάλεμ της Μασαχουσέτης είναι μια συναρπαστική στάση με την ιστορία των Δοκιμών Μαγισσών. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε για το παρελθόν της πόλης και να απολαύσετε περιηγήσεις με φαντάσματα. Χαλαρώστε στην παραλία Hampton στο New Hampshire και κολυμπήστε εάν ο καιρός το επιτρέπει. Τέλος, τερματίστε το ταξίδι στο εμβληματικό άγαλμα του Paul Bunyan στο Bangor του Maine.

Το οδικό ταξίδι Βοστώνης στο Εθνικό Πάρκο Acadia είναι ένα από τα καλύτερα οδικά ταξίδια στη Νέα Αγγλία που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε τις παράκτιες περιοχές της Νέας Αγγλίας και να ζήσετε το μαγευτικό τοπίο μερικών από τα πιο όμορφα μέρη στην Ανατολική Ακτή. Υπάρχουν τόσες πολλές ομορφιές για να ανακαλύψετε, από λιμανικές πόλεις, φάρους και τη φανταστική θέα στον Ατλαντικό.

Η διαδρομή διαρκεί συνήθως περίπου 5 ώρες, αλλά κάποιοι προτιμούν να ταξιδεύουν στη διαδρομή για δύο ή τρεις ημέρες. Υπάρχουν δύο διαδρομές που οδηγούν σε αυτό το μέρος. Το πρώτο είναι από τη Βοστώνη μέσω του Πόρτλαντ και του Μπάνγκορ, και στη συνέχεια οι ταξιδιώτες μπορούν να στραφούν προς τα νότια της Acadia. Αυτό διαρκεί περίπου 4 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το δεύτερο διαρκεί περίπου 5 ώρες, περνώντας κυρίως από τις ακτές του Ατλαντικού.

Ανεξάρτητα από τη διαδρομή, οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν αυτές τις κορυφαίες στάσεις από τη Βοστώνη στο Εθνικό Πάρκο Acadia σε ένα από τα καλύτερα οδικά ταξίδια στις ΗΠΑ.

Δοκιμάστε νόστιμα ρολά αστακού και θέα στο λιμάνι στο Πόρτσμουθ του Νιού Χάμσαϊρ

Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν το οδικό ταξίδι Βοστώνη προς Acadia, θα είναι πιο διασκεδαστικό για τους ανθρώπους που αγαπούν να χαλαρώνουν σε όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις, καθώς υπάρχουν πολλές στη διαδρομή. Το Portsmouth είναι ένα από αυτά και συνορεύει με το New Hampshire και το Maine. Έχει πολλά πράγματα για να κάνουν και να δουν οι μεμονωμένοι και ομαδικοί ταξιδιώτες.

Τα άτομα μπορούν να απολαύσουν ένα νόστιμο ρολό αστακού ή να περπατήσουν γύρω από το λιμάνι. Εναλλακτικά, οι λάτρεις των πάρκων μπορούν να επισκεφθούν το Prescott Park ή το Odiorne Point State Park ή να ελέγξουν τα διάφορα μουσεία της πόλης.

Πού να μείνετε στο Πόρτσμουθ

Ξενοδοχείο Πόρτσμουθ

Εξερευνήστε την περιοχή Old Port District και τους ιστορικούς φάρους στο Πόρτλαντ του Μέιν

Το Πόρτλαντ είναι η μεγαλύτερη πόλη του Μέιν και προσφέρει πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε. Απέχει περίπου 2 ώρες οδικώς από τη Βοστώνη στο δρόμο προς το Εθνικό Πάρκο Acadia. Αυτή η πόλη είναι γνωστή για την περιοχή του Παλιού Λιμανιού, με πολλά λιθόστρωτα δρομάκια, προβλήτες ψαρέματος και κτίρια χτισμένα με τούβλα.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ατενίσουν το όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον ή να επισκεφθούν τα πολλά εστιατόρια, μπαρ και μπουτίκ για μια πιο βαθιά εμπειρία. Οι λάτρεις των θαλασσινών μπορούν επίσης να απολαύσουν αυτές τις λιχουδιές στο Old Port. Τα άτομα μπορούν επίσης να κατευθυνθούν στο Portland Headlight, έναν παλιό φάρο, και να τραβήξουν φωτογραφίες που αξίζει να θυμόμαστε.

Πού να μείνετε στο Πόρτλαντ
Πανδοχείο στο St John, Portland
Αντιβασιλεία του Πόρτλαντ

Κάντε μια βόλτα στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης και μάθετε για την ιστορία των δοκιμών μαγισσών

Το Salem στη Μασαχουσέτη είναι ένα υπέροχο μέρος για να σταματήσετε όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βοστώνης και Μέιν σε ένα οδικό ταξίδι. Αυτή η παραλιακή πόλη λέγεται ότι φιλοξένησε τις δοκιμές μαγισσών του Σάλεμ. Επομένως, οι ταξιδιώτες που σταματούν εδώ μπορούν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της πόλης εκείνη την περίοδο.

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να επισκεφθούν αυτή την πόλη κατά τη διάρκεια του Halloween. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε όλο το χρόνο, όπως νόστιμα γεύματα, περιηγήσεις με φαντάσματα και περιπάτους στα μουσεία.

Πού να μείνετε στο Σάλεμ
Το Salem Inn

Τραβήξτε φωτογραφίες στη μεγάλη αναπαυτική καρέκλα στο Kittery, Maine

Το Kittery είναι η παλαιότερη πόλη στο Maine και ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος παράδεισος. Αλλά ένας βασικός λόγος για να σταματήσετε στο Kittery είναι αυτός: για να τραβήξετε μια αστεία φωτογραφία καθισμένος στη γιγάντια καρέκλα, ένα ιδιόρρυθμο αξιοθέατο που ονομάζεται “The Big Easy Chair”. Είναι μια ξαπλώστρα ύψους 12 ποδιών με ένα κέλυφος από υαλοβάμβακα δίπλα σε ένα κτίριο από τούβλα που είναι ιδανικό για φωτογραφίες και είναι μια διασκεδαστική στάση για ταξιδιώτες που οδηγούν από τη Βοστώνη στο Εθνικό Πάρκο Acadia.

Οι επισκέπτες σταθμεύουν στο χώρο στάθμευσης και κατευθύνονται προς την οδό Κυβερνήσεως 78, όπου βρίσκεται η καρέκλα. Μετά από αυτό, τα άτομα μπορούν να σκεφτούν να επισκεφθούν το Ιστορικό και Ναυτικό Μουσείο Kittery για να μάθουν για την ιστορία αυτής της πόλης. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το μουσείο λειτουργεί για περιορισμένες ώρες.

Big Easy Chair Διεύθυνση: 78 Government St, Kittery, ME 03904, Ηνωμένες Πολιτείες

Πού να μείνετε στο Kittery
Best Western Plus The Inn στο Hampton
Δείτε το Latch Inn

Σαλόνι στην παραλία Hampton, New Hampshire

Το να περάσετε τη μέρα σας στο Hampton Beach είναι ένα από τα υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο New Hampshire. Είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες μεταξύ της Βοστώνης και της Acadia και διαθέτει έναν μακρύ πεζόδρομο με πολλά καταστήματα δώρων και εστιατόρια. Έτσι, οι ιδιώτες μπορούν να σταματήσουν εδώ και να απολαύσουν νόστιμες κουζίνες, και αν ο καιρός το επιτρέπει, μπορούν και να κολυμπήσουν.

Αξίζει επίσης να ελέγξετε ιδιόμορφα αξιοθέατα όπως το άγαλμα του Άγιου Βασίλη που βρίσκεται έξω από το Sand και το Santa Gift Shop. Αυτός ο Άγιος Βασίλης συχνά διασκεδάζει τους επισκέπτες, καθώς φοράει σορτς και σανδάλια.

Πού να μείνετε κοντά στην παραλία Hampton
Hampton Falls Inn
Courtyard by Marriot

Οδηγήστε τον δρόμο The Park Loop & σταματήστε για πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Acadia

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά πράγματα να κάνετε στο Εθνικό Πάρκο Acadia, από πεζοπορία μέχρι κολύμπι και πολλά άλλα. Ωστόσο, οι περισσότεροι τουρίστες που επισκέπτονται το Εθνικό Πάρκο Acadia σε ένα οδικό ταξίδι λατρεύουν να οδηγούν το Park Loop Road σε όλο το μήκος του. Έχει μήκος περίπου 27 μίλια και έχει πολλές εξαιρετικές στάσεις και θέα.

Οι λάτρεις της παραλίας θα λατρέψουν να περάσουν λίγο χρόνο στο Sand Beach και να απολαύσουν το νερό, ειδικά το καλοκαίρι. Αλλά αν κάνει κρύο, οι επισκέπτες μπορούν πάντα να περπατήσουν κατά μήκος της ακτής. Το Thunder Hole είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για να σταματήσετε στην Acadia και να απολαύσετε τα κύματα καθώς χτυπούν στα βράχια, δημιουργώντας έναν ήχο σαν βροντή (εξ ου και το όνομα του αξιοθέατου).

Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν στην κορυφή του βουνού Cadillac και να απολαύσουν μερικές από τις καλύτερες απόψεις στο Εθνικό Πάρκο Acadia. Αλλά αυτό συνήθως χρειάζεται κράτηση.

Πού να μείνετε στην Acadia
Acadia Inn
Το ξενοδοχείο Bayview

Εξερευνήστε την έρημο στο Maine κοντά στο Freeport

Ποιος θα το φανταζόταν ότι υπάρχει έρημος στο Μέιν; Απολαύστε είκοσι στρέμματα αμμόλοφων που βρίσκονται λίγα μίλια από το Freeport. Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι αυτές οι άμμοι δημιουργήθηκαν κατά την τελευταία Εποχή των Παγετώνων.

Η έρημος προσφέρει κάτι για όλους. Όσοι απολαμβάνουν την ιστορία μπορούν να επωφεληθούν από την ξενάγηση ενός μιλίου για να μάθουν για την ιστορία, την οικολογία και τη γεωλογία αυτής της περιοχής. Υπάρχει επίσης ένα χωριό με πολύτιμους λίθους, ένα θαμμένο σπίτι πηγής και ένα μουσείο αγροικίας, τα οποία διασκεδάζουν όλους

Πού να μείνετε κοντά στην έρημο του Μέιν
Sand Bar

Περιήγηση στο κρατικό πάρκο Odiorne Point

Το Odiorne Point προσφέρει πολλές δραστηριότητες για άτομα όλων των ηλικιών. Εδώ, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν πεζοπορία, να προγραμματίσουν ένα πικνίκ και να απολαύσουν την όμορφη θέα στον ωκεανό. Αυτό το πάρκο θα διασκεδάσει επίσης τους λάτρεις της ιστορίας που χρησιμοποιήθηκε ως Fort Dearborn στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για παιδιά, που προσφέρει μια μεγάλη παιδική χαρά και ένα Seacoast Science Center.

Όταν η παλίρροια είναι χαμηλή, οι επισκέπτες απολαμβάνουν εκστατική θέα στο παλιό περίπτερο δίπλα στο νερό.

Πού να μείνετε κοντά στο κρατικό πάρκο Odiorne Point
Wentworth By The Sea
Το ξενοδοχείο Πόρτσμουθ

Επιστρέψτε στη φύση στους βοτανικούς κήπους του παράκτιου Maine

Για όσους γοητεύονται από τη φύση, οι Βοτανικοί Κήποι του Coast Maine είναι μια από τις καλύτερες στάσεις από τη Βοστώνη στο Εθνικό Πάρκο Acadia. Είναι ένας από τους καλύτερους βοτανικούς κήπους στον κόσμο, με πάνω από 18.000 τετραγωνικά πόδια και 24 ξεχωριστούς κήπους.

Ο Παιδικός Κήπος είναι γεμάτος με γλυπτά και εξοπλισμό παιχνιδιού για παιδιά όλων των ηλικιών. Οι ενήλικες μπορούν να περιηγηθούν στα αγάλματα των τρολ στο πάρκο και να επωφεληθούν από τον παρεχόμενο συνοδό για να τραβήξουν πολλές υπέροχες φωτογραφίες.

Διεύθυνση: 105 Botanical Gdns Dr, Boothbay, ME 04537, Ηνωμένες Πολιτείες
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 9 π.μ. έως 5 μ.μ

Πού να μείνετε κοντά στους Βοτανικούς Κήπους του Παράκτιου Μέιν
Flagship Inn
The Thistle Inn

Τερματίστε το οδικό ταξίδι από τη Βοστώνη στην Acadia στο άγαλμα του Paul Bunyan στο Bangor

Είναι αδύνατο να χάσετε αυτό το εμβληματικό άγαλμα στο Μπάνγκορ του Μέιν, με ύψος 61 πόδια. Αποτυπώνει την ιστορία του Paul Bunyan, ενός μεγάλου συντελεστή της αμερικανικής λαογραφίας. Οι επισκέπτες συχνά εντυπωσιάζονται από την τελειότητα στην κατασκευή αυτού του αγάλματος, από το εξαιρετικό σκάλισμα μέχρι τον τρόπο που κρατά το τσεκούρι στο χέρι του.

Μην ξεχάσετε να τραβήξετε μια φωτογραφία με τον γίγαντα Paul Bunyan. είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Bangor κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Πού να μείνετε στο Μπάνγκορ
Μπάνγκορ Γκράντε
County Inn στο Mall

Check Also

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά