Πού να δείτε το ηλιοβασίλεμα στο Λονδίνο και να απολαύσετε την πιο εντυπωσιακή θέα

Πού να δείτε το ηλιοβασίλεμα στο Λονδίνο και να απολαύσετε την πιο εντυπωσιακή θέα

Ανακαλύψτε τη μαγευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα του Λονδίνου, μια συλλογή από σημεία που κόβουν την ανάσα όπου ο ορίζοντα της πόλης γίνεται ένας καμβάς χρωμάτων.

Το Λονδίνο, μια πόλη με μαγευτικές αντιθέσεις και δυναμική ζωή, αποκαλύπτει έναν κρυμμένο θησαυρό καθώς η μέρα αποχαιρετά, τα θεαματικά του σημεία για να παρακολουθήσετε τα ηλιοβασιλέματα. Μέσα στο πολυσύχναστο αστικό τοπίο, αυτές οι τοποθεσίες στο Λονδίνο προσφέρουν μια στιγμή γαλήνης και ομορφιάς. Καθώς ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα, ζωγραφίζοντας τον ουρανό με ένα καλειδοσκόπιο αποχρώσεων, τα εμβληματικά ορόσημα του Λονδίνου στέκονται ως θεατές αυτού του μαγικού θεάματος. Από τα όμορφα φράγματα του ποταμού Τάμεση που πλαισιώνουν τον ορίζοντα μέχρι τα καταπράσινα πάρκα διακοσμημένα σε χρυσές αποχρώσεις, κάθε σημείο παρουσιάζει ένα μοναδικό πλεονέκτημα για να δείτε το νυχτερινό αριστούργημα της φύσης. Οι ταξιδιώτες ξεκινούν ένα ταξίδι γαλήνης καθώς εξερευνούν αυτά τα εκπληκτικά σημεία για να απολαύσουν τα ηλιοβασιλέματα του Λονδίνου σε όλο τους το μεγαλείο.

Σημείωση:
Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος του Λονδίνου σε αυτό το άρθρο που αποκαλύπτει μια μαγευτική λίστα με σημεία που κόβει την ανάσα για να παρακολουθήσουν την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της φύσης. Από εμβληματικά ορόσημα μέχρι κρυμμένα πετράδια, αυτό το άρθρο εξερευνά τις μαγευτικές τοποθεσίες της πόλης που προσφέρουν καθίσματα στην πρώτη σειρά στον εκπληκτικό βραδινό ουρανό. Είτε οι άνθρωποι αναζητούν νέα πλεονεκτήματα είτε θέλουν να απολαύσουν τη γοητεία του Λονδίνου, αυτά τα γραφικά περιβάλλοντα υπόσχονται αξέχαστες στιγμές καθώς ο ήλιος αποχαιρετά την πολυσύχναστη μητρόπολη.

Primrose Hill

Τοποθετημένο σε έναν από τους πιο ακριβούς ταχυδρομικούς κώδικες της πρωτεύουσας, το Primrose Hill είναι το καλύτερο μέρος για να παρατηρήσετε το ηλιοβασίλεμα στο Βόρειο Λονδίνο. Πολλοί πηγαίνουν στην κορυφή αυτού του βράχου ύψους 213 ποδιών για μια τέλεια θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου. Οι άνθρωποι ρίχνουν μια πιο προσεκτική ματιά και γίνονται μάρτυρες του θραύσματος, του London Eye, ακόμη και του Μπιγκ Μπεν να κυριαρχούν στο βάθος. Κατά τους θερμότερους μήνες, συμμετέχουν στις μάζες στο Primrose Hill, κουβαλούν μια κουβέρτα και ένα μπουκάλι κρασί και, καθώς δύει ο ήλιος, δίνουν μια πρόποση για το τέλος μιας άλλης μέρας και όλα τα μυστικά θα φέρει το αύριο.

Νότια όχθη

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνετε έναν χαλαρό περίπατο κατά μήκος της Νότιας Όχθης. Είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα στο Λονδίνο. Οι άνθρωποι κάνουν μια βόλτα μέχρι την παμπ The Anchor στο Bankside και πιάνουν μερικά από τα πιο συμβολικά ορόσημα της πρωτεύουσας που πλένονται σε διάφορες αποχρώσεις του ηλιακού φωτός. Για κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, περιπλανώνται πάνω από τη γέφυρα Millennium και πιάνουν τον ήλιο να δύει πάνω από τους δυτικούς χώρους της πρωτεύουσας.

Πύργος του Ερωδιού

Η κορυφή του Heron Tower είναι ένα από τα πιο ακριβά σημεία για να δει κανείς μια φορά στη ζωή θέα στο ηλιοβασίλεμα στην πρωτεύουσα του Λονδίνου. Οι άνθρωποι πηγαίνουν στον 40ο όροφο του κτηρίου στο εστιατόριο Duck and Waffle, όπου τα τραπέζια στέκονται δίπλα στα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και προσφέρουν στους επισκέπτες κορυφαία γραφική θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων χάρη στη δημοτικότητα του εστιατορίου.

Kensington Roof Gardens

Το Kensington Roof Gardens άνοιξε τη δεκαετία του 1930 και κέρδισε το βραβείο για έναν από τους πιο ιστορικούς χώρους για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα. Η οροφή άνοιξε αρχικά ως πολυκατάστημα, στη συνέχεια μετατράπηκε σε κήπο για να προσφέρει ένα μέρος ξεκούρασης από τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους από κάτω. Οι άνθρωποι επιλέγουν μια θέση στις βεράντες Tudor, στους Ισπανικούς Κήπους ή στα παραδοσιακά αγγλικά δάση για να δουν τον ήλιο να εξαφανίζεται σε αυτή τη σουρεαλιστική σκηνή.

Το θραύσμα

Το Shard έχει ύψος 1.016 πόδια και είναι ένα από τα ψηλότερα κτίρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δυτική Ευρώπη. Το στολίδι στο ύψος του κτιρίου προσφέρει στους ανθρώπους τη μοναδική θέα 360 μοιρών στο Λονδίνο και ένα μερικώς ανοιχτό αίθριο παρατήρησης. Από την κορυφή αυτού του υπερυψωμένου ουρανοξύστη, οι άνθρωποι γίνονται μάρτυρες της μαγικής πρωτεύουσας όταν ο ήλιος δύει. Αυτό το μαγικό σημείο είναι το μέρος για να δείτε το Λονδίνο να μεταμορφώνεται σε μια αστραφτερή νυχτερινή κουκουβάγια και να τελειώνει τη μέρα σε ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία του Λονδίνου.

Πάρκο Γκρίνουιτς και Βασιλικό Αστεροσκοπείο

Το Greenwich Park είναι το παλαιότερο Βασιλικό Πάρκο της πόλης και φιλοξενεί μια πλατεία ελαφιών, γεμάτα λουλούδια λιβάδια και ιστορικές τοποθεσίες που χρονολογούνται από τη ρωμαϊκή εποχή. Το Royal Borough of Greenwich, το οποίο ανήκει στον κατάλογο της UNESCO, φιλοξενεί επίσης το Βασιλικό Αστεροσκοπείο, την κατοικία της βρετανικής αστρονομίας και την ώρα Γκρίνουιτς. Από τη θέα εδώ οι άνθρωποι θα μπορούν να δουν τους ουρανοξύστες του Canary Wharf και τα ηλιοβασιλέματα είναι απλά εκπληκτικά.

Χάμπστεντ Χιθ

Το Hampstead Heath είναι μια άγρια ​​και ρομαντική περιοχή που περιλαμβάνει σχεδόν 800 στρέμματα λιβαδιών, αρχαίο δάσος και φυσικές λίμνες για κολύμπι στο Notting Hill. Επίσης, ποζάρει σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της πόλης, από όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα της πρωτεύουσας από κάτω. Το καλύτερο μέρος για να παρατηρήσετε το ηλιοβασίλεμα είναι από την κορυφή του Κοινοβουλίου Hill, ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε τον ήλιο να δύει. Μόλις πέσει η νύχτα, οι άνθρωποι πηγαίνουν στην πόλη Kentish και κερνούν τον εαυτό τους λίγο ταϊλανδέζικο φαγητό στο The Pineapple.

Richmond Park

Δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία για να ξεφύγετε από το χάος της ενέργειας του Λονδίνου από μια επίσκεψη στο Richmond Park. Οι επισκέπτες κάνουν βόλτα σε στρέμματα ανοιχτών αγρών στο μεγαλύτερο από τα Βασιλικά Πάρκα του Λονδίνου αναζητώντας ένα από τα ελάφια που ζουν εδώ όλο το χρόνο. Οι άνθρωποι μπορούν να κατευθυνθούν στη λίμνη κοντά στο Pembroke House για εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα του Λονδίνου ή να επισκεφθούν την ανατολή του ηλίου όταν το γρασίδι είναι δροσερό και έχουν ολόκληρο το πάρκο για τον εαυτό τους.

Το London Eye

Το London Eye βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και προσφέρει στους επισκέπτες μερικές από τις καλύτερες απόψεις της πρωτεύουσας. Ανεβαίνοντας ψηλά πάνω από τη Νότια Όχθη, αυτή η εμβληματική ρόδα λούνα παρκ επιτρέπει στους επισκέπτες να πιάσουν το αεράκι του ποταμού Τάμεση, να ρίξουν μια ματιά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και να σκάσουν μια φωτογραφία του εμβληματικού Μπιγκ Μπεν. Οι βραδινές βόλτες στο London Eye είναι εξαιρετικά δημοφιλείς, επομένως οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσουν μια βόλτα κατά τη διάρκεια της χρυσής ώρας.

Ο Τάμεσης

Η παρακολούθηση του ηλιοβασιλέματος στον Τάμεση είναι ένα διαφορετικό πλεονέκτημα όπου οι άνθρωποι παρακολουθούν ένα ηλιοβασίλεμα του Λονδίνου με ταχύπλοο φυσικά. Οι άνθρωποι θα μπορούν να διασχίσουν τον ποταμό Τάμεση με ταχύτητες έως και 35 μίλια/ώρα, περνώντας έναν από τους πιο εξέχοντες ορίζοντες του κόσμου και ακούγοντας επιτυχίες. Υπό τη συμβουλή ενός επαγγελματία ξεναγού, οι άνθρωποι παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα του Λονδίνου να δίνει τη θέση του στα λαμπερά φώτα της πόλης της νύχτας προτού προποθούν για την αξέχαστη περιπέτειά τους.

Check Also

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά