7 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο New Brunswick: Πλήρης οδηγός για κορυφαία αξιοθέατα, φαγητό και διασκέδαση στο New Jersey

Μάθετε για το New Brunswick στον πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό, από τη διάσημη πίτσα μέχρι την ιστορία του 18ου αιώνα και τα πολλά δωρεάν αξιοθέατα του Πανεπιστημίου Rutgers.

Μία από τις καλύτερες περιοχές στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης είναι το New Brunswick, New Jersey. Ιδρύθηκε το 1714, η πόλη έχει μια μακρά και πλούσια ιστορία, που εκτείνεται από τον Επαναστατικό Πόλεμο μέχρι τον Ψυχρό Πόλεμο και μετά. Η πόλη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας, καθώς ήταν μια από τις πρώτες πόλεις όπου διαβάστηκε δημόσια η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Αν και υπάρχει μια τοποθεσία στον Καναδά που ονομάζεται “New Brunswick”, αυτή η πόλη του Νιου Τζέρσεϊ είναι διάσημη από μόνη της. Η έδρα του Πανεπιστημίου Rutgers, αυτή η πόλη είναι μια πολυσύχναστη κολεγιακή πόλη με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε και να κάνετε. Στην πραγματικότητα, το New Brunswick είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη σε όλο το New Jersey! Οι ταξιδιώτες σε αυτήν την περιοχή θα ενθουσιαστούν από τους πολλούς κήπους, τις υψηλές τέχνες και τον πολιτισμό και το νόστιμο ιταλικό φαγητό αυτής της περιοχής.

Κορυφαία πράγματα να κάνετε στο Νιού Μπράνσγουικ, Νιου Τζέρσεϊ

Με το Πανεπιστήμιο Rutgers που βρίσκεται στην πόλη, υπάρχουν πολλά καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά πράγματα να κάνετε εδώ. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν περπάτημα σε εκπληκτικούς κήπους, εκμάθηση της ιστορίας του 18ου αιώνα και αλληλεπίδραση με τη γεωλογική ιστορία. Όποιος ταξιδεύει στο New Jersey για πρώτη φορά θα βρει κάτι να απολαύσει εδώ!

Συμβουλή: Πολλές από αυτές τις δραστηριότητες είναι δωρεάν!

Rutgers Gardens

Το Rutgers Gardens, ένας βοτανικός κήπος 180 στρεμμάτων, είναι ένα από τα κυριότερα σημεία του New Brunswick. Αυτή η περιοχή διαθέτει όλα τα είδη όμορφης φυτικής ζωής, με έναν αμερικανικό κήπο με φυτά, ένα άλσος μπαμπού, έναν κήπο εξοικονόμησης νερού, μια συλλογή διακοσμητικών δέντρων, έναν κήπο με επικονιαστές και πολλά άλλα.

Αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές σε ολόκληρο το Νιου Τζέρσεϊ, το Garden State. Ωστόσο, αυτός ο κήπος δεν είναι μόνο γνωστός για τις προσπάθειες διατήρησης του, αλλά είναι επίσης γνωστός στην κοινότητα για την αγορά των αγροτών του.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή 8 π.μ.-5 μ.μ., κλειστά Δευτέρα, Αγροτική αγορά: Μάιος-Δεκέμβριος, Παρασκευή 11 π.μ.-3 μ.μ.
Διεύθυνση: 130 Log Cabin Road North Brunswick, NJ 08902
Ελεύθερη είσοδος
Τι να κάνετε εδώ: διασχίστε τους πολλούς κήπους, απολαύστε φρέσκα προϊόντα στην αγορά του αγρότη, απολαύστε τη γαλήνη της φύσης

Επισκεφθείτε το ιστορικό παρεκκλήσι Kirkpatrick

Κατασκευασμένο το 1873, το παρεκκλήσι Kirkpatrick είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της γοτθικής αρχιτεκτονικής της Αναγέννησης. Αυτό είναι ένα υπέροχο θέαμα για κάθε άτομο με ιστορική σκέψη. Ως μέρος του Πανεπιστημίου Rutgers, αυτό το παρεκκλήσι περιέχει όμορφη τέχνη με βιτρό για να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ.-4 μ.μ Διεύθυνση: 81 Somerset St, New Brunswick, NJ 08901 Ελεύθερη είσοδος Τι να κάνετε εδώ: δείτε την ιστορική αρχιτεκτονική, απολαύστε την τέχνη με βιτρό μέσα στο κτίριο

Πάρκο Monument Square

Ένα υπέροχο μέρος για να απολαύσετε στο New Brunswick είναι το Monument Square Park. Αυτό το τριγωνικό πάρκο είναι η τοποθεσία ενός μνημείου του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, υπάρχουν φεστιβάλ που πραγματοποιούνται εδώ, όπως το Central Jersey Jazz Festival.

Ώρες: οποιαδήποτε
Διεύθυνση: 2 Livingston Ave, New Brunswick, NJ 08901
Ελεύθερη είσοδος
Τι να κάνετε εδώ: απολαύστε το πάρκο, δείτε το μνημείο του Εμφυλίου Πολέμου, συναντηθείτε με φίλους

Μουσείο Cornelius Low House and Middlesex County

Για όσους ενδιαφέρονται για την πλούσια ιστορία του Νιου Τζέρσεϊ, το Cornelius Low House και το Μουσείο της κομητείας Middlesex είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε τη μέρα σας. Ο αρχικός ιδιοκτήτης του σπιτιού, Cornelius Low, ήταν ιδιοκτήτης αποθήκης που έστελνε σιτηρά στη Νέα Υόρκη στα μέσα του 18ου αιώνα.

Στο μουσείο, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για τη ζωή του 18ου αιώνα και επίσης για την ιστορία της Χώρας του Middlesex.

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη-Παρασκευή 10 π.μ.-4 μ.μ., Σάββατο-Κυριακή 12 μ.μ.-4 μ.μ., Δευτέρα και Τρίτη κλειστά
Διεύθυνση: 1225 River Road Piscataway, NJ 08854
Ελεύθερη είσοδος
Τι να κάνετε εδώ: Δείτε ιστορικά εκθέματα και αντικείμενα, μάθετε για τον Cornelius Low, απολαύστε την αρχιτεκτονική του 18ου αιώνα, μάθετε για την ιστορία της κομητείας Middlesex

Κρατικό Θέατρο του Νιου Τζέρσεϋ

Όταν επισκέπτεστε το New Brunswick, ένα από τα πιο ικανοποιητικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να επισκεφτεί το State Theatre του New Jersey. Αυτό το θέατρο 100 ετών είναι το ιδανικό μέρος για να δείτε μια συναυλία, να παρακολουθήσετε μια παράσταση ή να απολαύσετε μια ορχηστρική παράσταση.

Με τα πλούσια κόκκινα καθίσματα και την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1920, αυτό το θέατρο είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε μια βραδιά.

Ώρες: Ανάλογα με την απόδοση και την εκδήλωση
Διεύθυνση: 15 Livingston Avenue New Brunswick, NJ 08901
Είσοδος: Τα εισιτήρια μπορεί να κυμαίνονται από περίπου $45-$250, ανάλογα με την εκδήλωση
Τι να κάνετε εδώ: Δείτε μια παράσταση ή μια συναυλία, απολαύστε την ατμόσφαιρα και την αρχιτεκτονική της δεκαετίας του 1920

Μουσείο Τέχνης Zimmerli

Για όσους αναζητούν τέχνη στο New Brunswick, το Μουσείο Τέχνης Zimmerli είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε. Με περισσότερα από 60.000 έργα τέχνης στη συλλογή του, αυτό το μουσείο διαθέτει εκθέματα για την αμερικανική τέχνη, την ευρωπαϊκή τέχνη, τη ρωσική τέχνη, την ασιατική τέχνη και την τέχνη της παιδικής λογοτεχνίας. Αυτό το μουσείο έχει επίσης περιστρεφόμενα εκθέματα, επίσης!

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη 11 π.μ.-6 μ.μ., Πέμπτη 11 π.μ.-8 μ.μ., Παρασκευή 11 π.μ.-6 μ.μ., Σάββατο-Κυριακή 12 μ.μ.-5 μ.μ., κλειστά Δευτέρα και Τρίτη
Διεύθυνση: 71 Hamilton St, New Brunswick, NJ 08901
Ελεύθερη είσοδος
Τι να κάνετε εδώ: Απολαύστε τέχνη από όλο τον κόσμο και από όλες τις διαφορετικές χρονικές περιόδους, απολαύστε τα περιστρεφόμενα εκθέματα

Μουσείο Γεωλογίας Rutgers

Το Μουσείο Γεωλογίας Ράτγκερς είναι ένα μουσείο 150 ετών που έχει εκτεθειμένο ένα ευρύ φάσμα συλλογών και αντικειμένων. Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εκθέσεις περιλαμβάνουν ίχνη δεινοσαύρων, αρχαίες αιγυπτιακές μούμιες, έναν σκελετό μαστόδων και μια έκθεση γεωλογικών δειγμάτων.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 10 π.μ.-4 μ.μ., κλειστά τα περισσότερα Σάββατα, Κυριακές, Δευτέρες και κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών του Rutgers
Διεύθυνση: 85 Somerset Street New Brunswick, NJ 08901
Ελεύθερη είσοδος
Τι να κάνετε εδώ: απολαύστε πολλά διαφορετικά εκθέματα, όπως η έκθεση γεωλογικών δειγμάτων, και απολαύστε αντικείμενα της συλλογής, όπως αρχαίες αιγυπτιακές μούμιες, ίχνη δεινοσαύρων και έναν σκελετό μαστόδων

Η καλύτερη στιγμή για να πάτε στο Νιού Μπράνσγουικ, Νιου Τζέρσεϊ

Όπως πολλές περιοχές στην ανατολική ακτή, το New Brunswick είναι γνωστό για τα υγρά καλοκαίρια και τους ήπιους χειμώνες του. Οι βροχοπτώσεις είναι ομοιόμορφες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, επομένως οι ταξιδιώτες θα πρέπει πάντα να ελέγχουν την εφαρμογή καιρού τους για να ξέρουν τι να περιμένουν μια δεδομένη εβδομάδα.

Οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε το χειμώνα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Νιου Μπράνσγουικ πέφτει αρκετά χιόνι κατά τη διάρκεια του χειμώνα και οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι αρκετά χαμηλές, συνήθως στη δεκαετία του ’20. Ωστόσο, το Νιου Τζέρσεϊ είναι μια πανέμορφη πολιτεία για επίσκεψη κατά τη διάρκεια του χειμώνα, επομένως οι ταξιδιώτες δεν πρέπει να αφήνουν τις χαμηλές θερμοκρασίες να μειώσουν το ταξίδι τους!

Συμβουλή: Οι καλύτεροι μήνες για να πάτε στο New Brunswick του New Jersey είναι ο Απρίλιος και ο Οκτώβριος.

Το να πάτε στο Νιου Τζέρσεϋ τον Απρίλιο είναι μια υπέροχη ιδέα, καθώς αυτή η περιοχή είναι γνωστή για τα όμορφα ανθισμένα δέντρα της που ανθίζουν από τα μέσα Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου.

Μήνας: Απρίλιος
Θερμοκρασίες: 50 s
Ο Οκτώβριος είναι επίσης ένας υπέροχος μήνας για να πάτε στο New Brunswick, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα λαμπερά πορτοκαλί και κόκκινα φύλλα που μόλις αρχίζουν να γυρίζουν. Η περίοδος αιχμής των φύλλων είναι στα μέσα Οκτωβρίου, οπότε οι ταξιδιώτες θα πρέπει οπωσδήποτε να προγραμματίσουν να πάνε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για εξαιρετικά χρώματα!

Μήνας: Οκτώβριος
Θερμοκρασίες: 50 s

Οι καλύτεροι τρόποι για να ξεφύγετε από το Νιου Μπράνσγουικ

Η μετακίνηση στο Νιου Μπράνσγουικ είναι εύκολη. Μετά από όλα, αυτή είναι μια πόλη κολεγίων.

Το περπάτημα
Το περπάτημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τα πολλά αξιοθέατα του New Brunswick! Το περπάτημα είναι εξαιρετικό τόσο για την υγεία του περιβάλλοντος όσο και για την υγεία των πεζών. Ως κολεγιακή πόλη, αυτή η πόλη είναι ευνοϊκή για περπάτημα, με πολλά πεζοδρόμια.

Δημόσιες συγκοινωνίες
Οι δημόσιες συγκοινωνίες στο New Brunswick είναι εύκολες και προσιτές.

Το κόστος είναι συνήθως 1,50 $ ανά ναύλο.
Rideshares
Οι κοινοποιήσεις κοστίζουν συνήθως μεταξύ 15-38 $ ανάλογα με την ώρα και την τοποθεσία
Νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο
Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο New Brunswick κοστίζει συνήθως μεταξύ 36-50 $ την ημέρα.

Πού να φάτε στο New Brunswick

Το φαγητό στο New Brunswick είναι πάντα μια εμπειρία. Δείτε αυτά τα σημεία για το καλύτερο γεύμα στο Τζέρσεϊ.

Πρωινό: Εστιατόριο Scarlet 158

Το Νιου Τζέρσεϊ είναι γνωστό για τα πολλά εστιατόρια και τα εστιατόρια για πρωινό. Ένα από τα καλύτερα μέρη για πρωινό στο New Brunswick είναι το Scarlet 158 ​​Restaurant.

Ορισμένες επιλογές πρωινού περιλαμβάνουν τηγανίτες, γαλλικό τοστ, βάφλες και κρέπες. Έχουν επίσης επιλογές για brunch, όπως ομελέτες και αυγά.

Τιμή: $
Διεύθυνση: 158 Louis St, New Brunswick, NJ 08901
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 6πμ-10μμ, Κυριακή 6πμ-5μμ

Μεσημεριανό: Namli: Μεσογειακή & Τουρκική Κουζίνα

Ένα μοναδικό μέρος για να επισκεφθείτε για μεσημεριανό γεύμα είναι το Namli: Μεσογειακή & Τουρκική Κουζίνα. Με όλα τα διαφορετικά είδη μεσογειακών και τουρκικών φαγητών, όπως χούμους, καλαμάρι, φαλάφελ, γύρο και κεμπάπ, αυτό είναι ένα εξαιρετικό εστιατόριο για να επισκεφθείτε όταν θέλετε να δοκιμάσετε τις εκλεκτικές γεύσεις του Νιού Μπράνσγουικ.

Τιμή: $$
Διεύθυνση: 88 Central Ave, New Brunswick, NJ 08901
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 11π.μ.-22.00, Κυριακή 12.00-22.00

Μεσημεριανό: Η διάσημη πίτσα του Filippo

Το New Brunswick βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Νέα Υόρκη – το σπίτι μερικών από τις καλύτερες πίτσα της Αμερικής – το New Brunswick είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για μια πίτσα σε στιλ Ανατολικής Ακτής.

Μια άλλη υπέροχη ιδέα για μεσημεριανό γεύμα είναι η διάσημη πίτσα του Filippo. Οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν οτιδήποτε, από κλασική πίτσα με τυρί μέχρι άλλες σπεσιαλιτέ, όπως πίτσα μελιτζάνας ή ακόμα και μεξικάνικη πίτσα.

Τιμή: $
Διεύθυνση: 336 George St, New Brunswick, NJ 08901
Ώρες λειτουργίας: 11πμ-9μμ καθημερινά

Δείπνο: Catherine Lombardi

Για τους ταξιδιώτες που θέλουν ένα αυθεντικό ιταλικό γεύμα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στο New Brunswick, NJ, η Catherine Lombardi είναι ένα εξαιρετικό μέρος για φαγητό. Με μια πολυτελή ατμόσφαιρα και φαγητό από τα καλύτερα υλικά, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν επιμελώς ένα πιάτο μακαρόνια ή μια πιατέλα με θαλασσινά.

Τιμή: $$$
Διεύθυνση: 3 Livingston Ave, New Brunswick, NJ 08901
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 4:30 μ.μ.-9 μ.μ., Παρασκευή-Σάββατο 4:30-21:30, Κυριακές κλειστά

Ποτά: Ale ‘N ‘Witch Pub

Βασικό στοιχείο της τοπικής κοινότητας στο New Brunswick είναι το Ale ‘N’ Witch Pub. Αυτή η παμπ λειτουργεί εδώ και σχεδόν 50 χρόνια! Οι επισκέπτες εδώ μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από ποτά, από βαρελίσια μπύρα μέχρι ειδικά λικέρ.

Τιμή: $$
Διεύθυνση: 246 Hamilton Street New Brunswick, NJ 08901
Ώρες λειτουργίας: Κυριακή-Τετάρτη 7μμ-2πμ, Πέμπτη-Σάββατο 5μμ-2πμ

Πού να μείνετε στο New Brunswick

Μείνετε και απολαύστε το New Brunswick σε μια σειρά από ξενοδοχεία, από οικονομικά προσφορές μέχρι πολυτελή καταλύματα.

Budget LocationsDays Hotel by Wyndham East
Διεύθυνση: 195 Nj-18, East Brunswick, NJ 08816
Τιμή: $82 ανά διανυκτέρευση
Παροχές: γυμναστήριο, εστιατόριο, μπαρ, επιχειρηματικό κέντρο

Clarion Hotel Somerset
Διεύθυνση: 60 Cottontail Lane, Somerset, NJ 08873
Τιμή: $94 ανά διανυκτέρευση
Παροχές: Δωρεάν πάρκινγκ, μπαρ, σαλόνι, γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, εστιατόριο

Τοποθεσίες τιμών μεσαίου επιπέδου
Comfort Inn & Suites
Διεύθυνση: 255 Davidson Avenue, Somerset, NJ 08873
Τιμή: $109 ανά διανυκτέρευση
Παροχές: Επιχειρηματικό κέντρο, δωρεάν πάρκινγκ, υπηρεσία πλυντηρίου, φιλικό προς την οικογένεια, δωρεάν πρωινό

Courtyard by Marriott North Brunswick
Διεύθυνση: 231 Main Street, North Brunswick, NJ 08902
Τιμή: $129 ανά διανυκτέρευση
Παροχές: εστιατόριο, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, μπαρ, δωρεάν πάρκινγκ

Πολυτελή ξενοδοχεία
Hyatt Regency New Brunswick
Διεύθυνση: 2 Albany Street, New Brunswick, NJ 08901
Τιμή: $229 ανά διανυκτέρευση
Παροχές: εσωτερική πισίνα, μπαρ, σαλόνι, καφετέρια, παρκαδόρος, γυμναστήριο

Ξενοδοχείο Chateau Grande
Διεύθυνση: 670 Cranbury Road, East Brunswick, NJ 08816
Τιμή: $279 ανά διανυκτέρευση
Παροχές: Εσωτερική πισίνα, μπαρ, σαλόνι, εστιατόριο, γυμναστήριο, υπηρεσία παρκαδόρου, δωρεάν χώρος στάθμευσης

Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε όταν επισκέπτεστε το Νιού Μπράνσγουικ

Το New Brunswick, New Jersey είναι μια πολύ ποικιλόμορφη περιοχή που είναι γνωστή για τη φιλόξενη κοινότητα της. Η πόλη είναι διάσημη για τον ιστορικό της Ουγγρικό πληθυσμό. Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η περιοχή του New Brunswick υποδέχτηκε πολλούς πρόσφυγες από την Ανατολική Ευρώπη.

Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν σε αυτήν την περιοχή στις αρχές Ιουνίου θα πρέπει να συμμετάσχουν στο Ουγγρικό Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Πώς να περάσετε την τέλεια μέρα στο New Brunswick

Η τέλεια μέρα στο New Brunswick ξεκινά για τηγανίτες σε ένα δείπνο στο New Jersey. Αφού φάνε ένα μεγάλο πιάτο με φρέσκες τηγανίτες με βουτυρόγαλα, οι ταξιδιώτες μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο διασχίζοντας τον κήπο Rutgers. Εκεί, μπορούν να δουν διάφορα βοτανικά θαύματα από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός δάσους από μπαμπού.

Μια στάση στην αγορά του αγρότη στον κήπο θα είναι ο τέλειος τρόπος για να τελειώσετε το πρωί.

Μια φέτα πίτσα του Νιου Τζέρσεϊ προσφέρει το τέλειο μεσημεριανό γεύμα στο Νιού Μπράνσγουικ. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μπορούν να σταματήσουν στο Μουσείο Τέχνης Zimmerli για να δουν μια σειρά από τη συλλογή των 60.000 τεμαχίων.

Για δείπνο, ένα κλασικό ιταλικό ή μεσογειακό γεύμα θα κάνει κάθε τουρίστα να νιώσει σαν στο σπίτι του στο New Brunswick.

Για να τελειώσει η βραδιά, οι ταξιδιώτες μπορούν να δουν μια μαγική παράσταση στο State Theatre του New Jersey.

Check Also

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά