10 από τα πιο στοιχειωμένα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε γύρω από τις μεγάλες λίμνες

Εκτείνοντας τη λίμνη Έρι έως το Οντάριο, οι Μεγάλες Λίμνες είναι ένας δημοφιλής προορισμός για την ιστορία και τα τοπία της Βόρειας Αμερικής. Είναι επίσης αρκετά στοιχειωμένο!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε τις Μεγάλες Λίμνες. Περιλαμβάνοντας πέντε γλυκά σώματα νερού, η περιοχή των Μεγάλων Λιμνών είναι ένας απίστευτος προορισμός για να εξερευνήσετε τη Μέση Ανατολή της Βόρειας Αμερικής, από την πόλη του Τορόντο έως το λιμάνι της πόλης Duluth. Οι πόλεις και τα αξιοθέατα γύρω από τις Μεγάλες Λίμνες έχουν την κληρονομιά και την ιστορία τους. Ωστόσο, υπάρχουν και μέρη που φημολογείται ότι είναι στοιχειωμένα.

Ταξιδεύετε γύρω από τις Μεγάλες Λίμνες αυτό το φθινόπωρο; Στη συνέχεια, μπείτε στο πνεύμα του Halloween, φορέστε ένα γενναίο πρόσωπο και επισκεφθείτε αυτά τα υποτιθέμενα στοιχειωμένα μέρη γύρω από τις Μεγάλες Λίμνες!

Landmark Inn (Μαρκέτ, Μίσιγκαν)

Με θέα στη λίμνη Superior, το Landmark Inn είναι ένα κομψό ξενοδοχείο που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930. Ένα αγαπημένο στους επισκέπτες, είναι κοντά σε αξιοθέατα όπως το Ellwood A. Mattson Lower Harbor Park και το Marquette Maritime Museum.

Ωστόσο, είναι επίσης απίστευτα όμορφο. Φήμες λένε ότι η «Lilac Lady» στοιχειώνει το ξενοδοχείο, η οποία της αφαίρεσε τη ζωή όταν ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος της (που ήταν ναυτικός) δεν επέστρεφε ποτέ από το μακρύ ταξίδι του.

Οι ιστορίες υποστηρίζουν ότι αφαίρεσε τη ζωή της σε ένα από τα δωμάτια στο Landmark Inn δένοντας χαρτοπετσέτες με μοτίβο λιλά μεταξύ τους σε μια θηλιά.

McBurney Park (Κίνγκστον, Οντάριο)

Στην πόλη Kingston του Οντάριο, το McBurney Park είναι μια οικογενειακή παιδική χαρά με παιδικές χαρές και ανοιχτά μονοπάτια πεζοπορίας. Είναι επίσης ένα νεκροταφείο με άδεια, εξ ου και το παρατσούκλι του, Skeleton Park.

Χρησιμοποιήθηκε από τα τέλη του 19ου αιώνα, πριν γίνει πάρκο, το McBurney αποτελούσε ταφικό σημείο για τους κατοίκους της πόλης. Σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί αρχαιολογικές ανασκαφές για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επηρεαστεί ο σημερινός χώρος του πάρκου.

Ωστόσο, κατά την επίσκεψή τους στο πάρκο, κάποιοι ισχυρίζονται ότι συναντούν παιδιά που στη συνέχεια εξαφανίζονται ξαφνικά πριν κλείσει ένα μάτι!

Erie Cemetery (Erie, Πενσυλβάνια)

Με θέα στη λίμνη Erie, το Erie Cemetery είναι ένα από τα παλαιότερα νεκροταφεία της πόλης. Το Erie Cemetery, που βρίσκεται στον πυρήνα της πόλης Erie, δίπλα στη Μικρή Ιταλία, περιγράφεται ως ήσυχο, όμορφο, ευρύχωρο και καθαρό.

Ωστόσο, περιγράφεται και ως στοιχειωμένο! Το νεκροταφείο Erie ονομάζεται επίσης η κρύπτη του βαμπίρ.

Στα τέλη του 19ου αιώνα, υπήρχαν αναφορές για πρόωρους θανάτους, από τους οποίους οι άτυχες ψυχές έμοιαζαν σαν να δέχονταν επίθεση από βρικόλακες.

Αν και οι τουρίστες μπορούν (υπεύθυνα) να εξερευνήσουν το νεκροταφείο μόνοι τους, συνιστάται να μάθουν περισσότερα για την τοπική ιστορία κάνοντας μια ξενάγηση.

Καλυμμένη γέφυρα Gudgeonville (Girard, Πενσυλβάνια)

Με την πρώτη ματιά, η καλυμμένη γέφυρα Gudgeonville δεν φαίνεται ασυνήθιστη και απέχει πολύ από την πιο ενδιαφέρουσα γέφυρα στον κόσμο.

Παρέχοντας ένα ασφαλές πέρασμα στο Elk Creek, οι λάτρεις του παραφυσικού μπορεί να αναρωτηθούν τι κάνει αυτή τη γέφυρα τόσο ανατριχιαστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παρελθόν της γέφυρας καλύπτεται από τραγωδία, ζώντας μέσα από βανδάλους, εμπρησμούς και το στοιχειωμένο ενός μικρού κοριτσιού (που πέθανε εκεί κοντά) και ενός μουλαριού με το όνομα Gudgeon.

Οι ερευνητές παραφυσικών θεμάτων που εξερευνούν τη γέφυρα είναι γνωστό ότι βλέπουν μυστηριώδεις φιγούρες που μοιάζουν με σκιές και ακούν αδιάκριτες φωνές.

Whitefish Point Lighthouse (Whitefish Bay, Μίσιγκαν

Στην κομητεία Chippewa, ο Whitefish Point Lighthouse είναι ένας από τους πιο ιστορικούς φάρους του Μίσιγκαν.

Με θέα στη λίμνη Superior, το Whitefish Point φιλοξενεί επίσης το Μουσείο Ναυαγίων των Μεγάλων Λιμνών, ένα παρατηρητήριο πουλιών και ένα φυσικό καταφύγιο.

Επιπλέον, για να προσθέσει στο μυστήριο του, είναι διάσημο για το ότι είναι ένα hotspot για θεάσεις φαντασμάτων, μυστηριώδεις ομίχλες και μια θέαση «πλοίων φαντασμάτων» που λέγεται ότι γλιστρούν μυστηριωδώς στη λίμνη!

Thunder Bay Inn (Μπιγκ Μπέι, Μίσιγκαν)

Το Thunder Bay Inn βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Independence του Μίσιγκαν και τη Μεγάλη Λίμνη Superior και προσφέρει μια ήσυχη διαμονή στο Big Bay. Το Thunder Bay Inn χτίστηκε από τον Henry Ford το 1944, καθιστώντας το ένα από τα πιο εμβληματικά παραλίμνια καταλύματα της περιοχής.

Παρά το γεγονός ότι είναι ως επί το πλείστον ειρηνικοί, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι διαταράσσεται η γαλήνη τους από την στοιχειωμένη παρουσία ενός φαντάσματος.

Προφανώς, στη μέση της νύχτας, ο γιος του ιδιοκτήτη του πανδοχείου κατέβηκε κάτω για να βρει ένα γυναικείο πνεύμα να κουνάει το μωρό της για να κοιμηθεί…

Midwest Railway Preservation Society (Κλίβελαντ, Οχάιο)

Σε απόσταση αναπνοής από τη λίμνη Erie βρίσκεται η Midwest Railway Preservation Society.

Περισσότερο από ένα «νεκροταφείο τρένων», αυτό το κέντρο αποκαθιστά και συντηρεί ιστορικές ατμομηχανές, καθιστώντας το μια εξαιρετική στάση για ταξιδιώτες που αγαπούν όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα τρένα.

Είναι επίσης το σπίτι του “Death Car”, μιας ατμομηχανής από τη Lackawanna που συνετρίβη τη δεκαετία του 1940. Η συντριβή είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες τραυματισμούς και στοίχισε τη ζωή σε 27 ανθρώπους.

Εξαιτίας αυτού, υπάρχουν φήμες ότι το αυτοκίνητο του θανάτου είναι ένα από τα πιο στοιχειωμένα σημεία στην Αμερική.

Σήμερα, οι περίεργοι τουρίστες μπορούν να κάνουν κράτηση για μια επίσκεψη στην Midwest Railway Preservation Society για να εξερευνήσουν την ιστορία των ατμομηχανών της Αμερικής (διατηρώντας παράλληλα τις ελπίδες τους να συναντήσουν ένα φάντασμα)!

Gibraltar Point Lighthouse (Τορόντο, Οντάριο)

Βρίσκεται στα νησιά του Τορόντο, ο φάρος του Gibraltar Point είναι ένα από τα εμβληματικά τουριστικά αξιοθέατα του νησιού. Χτισμένος το 1909, αυτός ο ιστορικός φάρος έχει θέα πάνω από τη λίμνη Οντάριο και βρίσκεται δίπλα στην παραλία Centre Island.

Παρά το γεγονός ότι περιβάλλεται από ένα ωραίο πάρκο και μονοπάτια πεζοπορίας, φημολογείται ότι είναι στοιχειωμένο.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το φάντασμα που στοιχειώνει είναι το πνεύμα του πρώτου ιδιοκτήτη του φάρου! Μερικοί επισκέπτες λένε ότι μπορούν να ακούσουν φαντάσματα που έρχονται από τον φάρο.

Squire’s Castle (Willoughby Hills, Οχάιο)

Αυτό το κάστρο του 19ου αιώνα βρίσκεται κοντά στην πολυσύχναστη πόλη του Κλίβελαντ. Λειτουργώντας ως ένα τεράστιο σπίτι και πάρκο, το κατάλυμα είναι διακοσμημένο με μονοπάτια πεζοπορίας που αναδεικνύουν την τοπική άγρια ​​ζωή στο North Chagrin Reservation. Επιπλέον, όσοι επισκεφτούν το Κάστρο του Squire μπορεί να συναντήσουν το φάντασμα της κυρίας Squire, της κυρίας του σπιτιού. Λέγεται ότι το κόκκινο φανάρι της λάμπει ανάμεσα στον ιστορικό χώρο.

River Basin National Battlefield Park (Μονρό, Μίσιγκαν)

Όσοι ταξιδεύουν κατά μήκος των περιοχών των Μεγάλων Λιμνών μπορούν να μάθουν για την ιστορία γύρω από τις περιοχές, συγκεκριμένα τον Πόλεμο του 1812. Επιπλέον, οι λάτρεις της ιστορίας που λαχταρούν να μάθουν περισσότερα μπορούν να κάνουν κράτηση για μια επίσκεψη στο πεδίο μάχης της λεκάνης του ποταμού στο Μονρό.

Σε ανάμνηση της Μάχης του Frenchtown τον Ιανουάριο του 1813, αυτή η ιστορική τοποθεσία ήταν κάποτε ένα βίαιο πεδίο μάχης.

Πάνω από 400 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, μερικά από τα οποία λέγεται ότι περιφέρονται στο πεδίο της μάχης σήμερα.

Πολλοί που επισκέπτονται αυτό το πάρκο αναφέρουν μια επίσημη ατμόσφαιρα στον αέρα, ενώ ορισμένοι κυνηγοί φαντασμάτων ισχυρίζονται ότι συναντούν ένα φάντασμα που ιππεύει ένα άλογο.

Check Also

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά