Προϋπολογισμός για το μονοπάτι των Αππαλαχίων: Πόσο θα κοστίσει η πεζοπορία

Ο χρόνος στο δάσος δεν απαλλάσσει τους ταξιδιώτες από την ανάγκη διαχείρισης των κεφαλαίων τους. Ακολουθεί μια ματιά στον προϋπολογισμό για το μονοπάτι Appalachian.

Η πεζοπορία σε όλο το μήκος του μονοπατιού των Απαλαχίων είναι ένα όνειρο πολλών πεζοπόρΕίτε πρόκειται για αποξήρανση των φρούτων και στη συνέχεια για σφράγισή τους με αέρα είτε απλά για γέμισμα σακουλών με ξηρούς καρπούς, προετοιμασία γευμάτων και σνακ για ένα ταξίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Έχοντας αυτές τις προπαρασκευασμένες επιλογές φαγητού θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους πεζοπόρους να μην χρειάζεται να κάνουν τόσες πολλές στάσεις.ους. Εκτείνοντας το μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, η πεζοπορία μπορεί να διαρκέσει πέντε έως επτά μήνες για να ολοκληρωθεί. Οι πεζοπορίες στο Appalachian Trail συνήθως επιχειρούνται από έμπειρους backpackers, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως το πρώτο πολύμηνο ταξίδι ενός πεζοπόρου,

Οι ταξιδιώτες έχουν πολλά θαύματα να περιμένουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο μονοπάτι των Αππαλαχίων. Ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνούν είναι ο προϋπολογισμός τους. Το να περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο δάσος δεν απαλλάσσει τους ταξιδιώτες από την ανάγκη διαχείρισης των κεφαλαίων τους. Ακολουθεί μια ματιά στον προϋπολογισμό για το μονοπάτι Appalachian.

Πόσος προϋπολογισμός για την πεζοπορία στο μονοπάτι των Απαλαχίων

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να είστε φειδωλοί όταν κάνετε πεζοπορία στο μονοπάτι των Αππαλαχίων. Ωστόσο, οι ταξιδιώτες πρέπει να περιμένουν να έχουν προϋπολογισμό 5.000 έως 7.000 $ για μια πεζοπορία. Αυτό περιλαμβάνει τα έξοδα διαδρομής, το κόστος του εξοπλισμού και τα αναμενόμενα έξοδα κατά την επίσκεψη σε πόλεις. Έτσι, σε μηνιαία βάση, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να αναμένουν να ξοδεύουν περίπου 1.000 δολάρια το μήνα. Τώρα, οι πεζοπόροι θα έχουν ευκαιρίες να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά είναι καλύτερα να είστε ασφαλείς με κάποια επιπλέον χρήματα στο τέλος της περιπέτειας.

Κόστος εξοπλισμού για το μονοπάτι των Αππαλαχίων

Αυτή η κατηγορία είναι αρκετά μεταβλητή ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχει ήδη ο πεζοπόρος. Οι ταξιδιώτες που θέλουν να είναι πλήρως εξοπλισμένοι από την αρχή μπορεί να καταλήξουν να ξοδέψουν κοντά στα 2.000 $ για να το κάνουν. Ωστόσο, εφόσον οι ταξιδιώτες επενδύουν σε ποιοτικό εξοπλισμό, θα πρέπει να μπορούν να έχουν πολλά καλά χρόνια από αυτό. Είναι επίσης καλύτερο να έχετε αξιόπιστο εξοπλισμό κατά την πεζοπορία οπουδήποτε, ιδιαίτερα σε μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, ο φτηνός εξοπλισμός τείνει να είναι πιο βαρύς και αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει κάποιος που κάνει πεζοπορία στο μονοπάτι των Αππαλαχίων.

Από το μηδέν – 2.000 $ (εκτιμώμενο)
Σύσταση – Χρησιμοποιήστε Quality Gear

The Trail Expenses For The Appalachian Trail

When hiking the Appalachian Trail, a hiker’s body will be burning through calories rapidly, so travelers should expect to consume 2,500 to 4,500 calories per day. This means that hikers will need to eat. Food is the major trail expense during this journey, and it really is the one category that travelers shouldn’t attempt to save money on. Without the proper calorie intake, travelers won’t make it very far. They should expect to budget around $2,250 for food. That’s $15 a day for 150 days on the trail.

Μια μέρα – 15 $

Αναμενόμενο κόστος χρόνου στις πόλεις

Οι ταξιδιώτες μπορεί να πιστεύουν ότι αυτή θα είναι μια εύκολη κατηγορία για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό του πολιτισμού μετά από μέρες στο μονοπάτι. Ακόμα κι αν είναι απλώς μια νύχτα σε έναν ξενώνα με ζεστό τρεχούμενο νερό, θα αισθανθείτε πολυτελές. Οι πεζοπόροι που ταξιδεύουν στην πόλη είναι αρκετά συνηθισμένο. Είναι ωραίο να χαζεύεις τα βασικά των πολιτισμών απολαμβάνοντας ένα μαγειρεμένο γεύμα στο εστιατόριο. Το ποσό που δαπανάται σε αυτήν την κατηγορία είναι πολύ μεταβλητό, αλλά οι ταξιδιώτες μπορούν να περιμένουν να βρουν ξενώνες γύρω από το μονοπάτι με περίπου 20 $ τη βραδιά και ξενοδοχεία με περίπου 60 $. Ίσως οι πεζοπόροι να μην ξεχειλίζουν συχνά, αλλά είναι δύσκολο να μην αδυνατίσεις μία ή δύο φορές ενώ βρίσκεσαι στο μονοπάτι.

Μέσος όρος Ξενώνας – $20
Μέσος όρος Ξενοδοχείο – 60 $

Καλύτεροι Τρόποι Εξοικονόμησης

Οι ταξιδιώτες που θέλουν να κάνουν οικονομία ενώ βρίσκονται στο μονοπάτι μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους. Εάν οι ταξιδιώτες δεν έχουν εξοπλισμό για την πεζοπορία τους και δεν αισθάνονται πραγματικά ότι είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα εκκίνησης για εξοπλισμό, μπορεί να θέλουν να ενοικιάσουν εξοπλισμό. Δεν είναι προτιμότερο να κάνετε μια πεζοπορία με νοικιασμένο εξοπλισμό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ένας άλλος τρόπος εξοικονόμησης είναι να μειώσετε τον πειρασμό να επισκέπτεστε πόλεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε με τις δαπάνες αφού δοκιμάσετε τηγανητές πατάτες και πίνετε φρέσκια μπύρα για το χρόνο σε εβδομάδες ή μήνες.

Οικονομικά μοτέλ και ξενώνες

Οι ταξιδιώτες μπορεί να μπουν στον πειρασμό να φιγουράρουν σε πιο ακριβά ξενοδοχεία τις ημέρες της απάτης τους στον πολιτισμό. Ωστόσο, ένα μοτέλ ή ένας ξενώνας θα εξακολουθεί να αισθάνεται πολυτελές και μπορεί να είναι αρκετά φθηνά. Ορισμένα μπορεί να κοστίζουν έως και 45 $, τα οποία μπορούν να χωριστούν στην ομάδα. Απλά προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε ολόκληρο το ζεστό νερό του ξενοδοχείου.

Appalachian Trail – Ξενώνες, Μοτέλ

Προετοιμασία προπαρασκευασμένων γευμάτων/σνακ

Είτε πρόκειται για αποξήρανση των φρούτων και στη συνέχεια για σφράγισή τους με αέρα είτε απλά για γέμισμα σακουλών με ξηρούς καρπούς, προετοιμασία γευμάτων και σνακ για ένα ταξίδι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Έχοντας αυτές τις προπαρασκευασμένες επιλογές φαγητού θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους πεζοπόρους να μην χρειάζεται να κάνουν τόσες πολλές στάσεις.

Αξιοποιήστε τη σύγχρονη τεχνολογία

Τα τροφοδοτικά είναι πολύ καλά στις μέρες μας. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν λίγο τον σύγχρονο τρόπο ζωής με ταινίες και ό,τι δεν είναι αποθηκευμένο στις συσκευές τους. Μπορεί να μην είναι ασφαλές να βασίζεστε συνεχώς στο Wi-Fi. Μια μικρή πολυτέλεια όπως αυτή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκρατήσετε τις παρορμήσεις για επιστροφή στην κοινωνία, εξοικονομώντας χρήματα στον ταξιδιώτη στο μέλλον.

Check Also

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Οι 10 καλύτεροι δρόμοι του Λονδίνου που προσφέρουν γοητευτικούς περιπάτους, ιστορική ατμόσφαιρα και ζωντανή ζωή στην πόλη

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Nova Scotia To Ontario: Οδηγός για αυτό το τριήμερο οδικό ταξίδι

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά

Μια μέρα με τη μέρα δρομολόγιο: Πώς να περάσετε 10 τέλειες μέρες εξερευνώντας την ανατολική ακτή του Καναδά